Donează 20% din impozitul pe profit

DRAGOSTEA FACE LUMEA SĂ SE ÎNVÂRTĂ

ORICÂT DE PUTERNICĂ ESTE IUBIREA COPILULUI, NU ESTE DE AJUNS PENTRU A-I VINDECA PĂRINTELE!

În fiecare an, generozitatea oamenilor de bine a schimbat viața a peste 2500 de pacienți ai fundației noastre, oameni fără venituri și fără asigurări medicale, care nu au unde și cum să se trateze și în grija cărora se află peste 3000 de copii îngroziți că își pot pierde părinții. Aceștia au putut beneficia astfel de asistență medicală, analize și tratament, câștigând totodată timp alături de copiii lor.

Cu 20% din impozitul pe venit sau profit al firmei pe care o reprezinți poți continua și anul acesta să ajuți alți părinți să se facă bine și se fie sprijin în continuare pentru copiii lor.

Mai ai timp până pe 31 decembrie!

Copiii știu că doar medicul îi poate face bine pe părinții lor.

Diana face orice poate o fetiță de 9 ani să facă pentru ca mama ei să fie fericită: învață bine, spală vasele, mătură pe jos, pune masa și are grijă de verișorii ei. Fata este elevă în clasa a 3-a la liceul Dinu Lipatti și studiază vioara, călcând pe urmele mamei ei, fostă profesoară de muzică. Ea trăiește doar cu mama alături și cu cei 2 verișori ai ei, pe care tot mama ei îi are în grijă, într-o casă care a fost revendicată de curând și care nu le va mai fi cămin pentru multă vreme, căci urmează să fie evacuate.

Deși atât de mică și fragilă, Diana a învățat să își ajute semenii, pentru că a simțit pe propria-i piele ce înseamnă sărăcia, boala și suferința. Ea face tot ce poate ca s-o ajute pe mama ei atunci când aceasta este bolnavă și în loc să se joace sau să cânte fericită la vioară, spală vasele, matură și pune masa.

Dar toate acestea nu sunt suficiente.

Suferințele mamei ei nu pot fi depășite decât cu vizite la doctor și tratament medical permanent, servicii pe care nu și le poate permite pentru că nu are nici venit și nici asigurare medicală și pentru care singura șansă la supraviețuire o constituie policlinica socială a fundației noastre.

Mama Dianei este doar unul dintre miile de pacienți ai Fundației fără venituri și fără asigurări sociale, care nu au unde și cum să se trateze. Împreună cu oameni ca voi ne luptăm pentru a le oferi medicamente și servicii medicale acestor femei și bărbați, pentru care sănătatea înseamnă încă o zi câștigată alături de copiii lor.

Ajută-ne prin direcționarea a 20% din impozitul companiei pe profit sau pe venit să le oferim oferi medicamente și servicii medicale acestor femei și bărbați, pentru care sănătatea înseamnă încă o zi câștigată alături de copiii lor.

Pentru ca niciun copil să nu mai trăiască cu teama că va rămâne singur pe lume!

Diana, 9 ani: „Când mami e bine, nu mi-e frică de nimic: nici că nu o să avem bani de lemne și nici măcar că or să ne dea afară din casă. Mi-e frică doar când mami e bolnavă..„

Cristi, 19 ani:Am plâns când tata s-a întors de la spital, știam că are dureri mari și îmi era milă să îl văd la pat. Am început să și visez urât, dar când a început să se simtă mai bine mi-am revenit și eu. Eu nu știu ce înseamnă să te doară ceva atât de tare, doar dinții m-au durut iar tata m-a dus la fundație și toate durerile mi-au trecut.„

Alexandra, 6 ani: Mama ei a suferit un atac cerebral în urma unui șoc, în Anglia unde plecase ca să strângă bani pentru operația Alexandrei. A venit de acolo semi-paralizata și fără niciun ban. Medicii de la Policlinica Baba Novac i-au redat nu doar puterea să se vindece, ci și zâmbetul pe buze. Acolo i-au spus mamei Alexandrei: Acum ridică-te că poți! Și ea s-a ridicat!

Cum poti ajuta?

EȘTI PLĂTITOR DE IMPOZIT PE PROFIT?

20% din impozitul pe profit al companiei pe care îl reprezinti  poate fi redirectionat catre fundatie pentru a ajuta peste 2500 de pacienti sociali. Astfel, acestia pot beneficia in continuare de un sprijin vital.

Aceasta procedura nu implica niciun cost. Pentru a putea fi scazuta din impozitul pe profit aferent anului fiscal curent în condițiile încadrării în limitele impuse de    reglementările Codului fiscal, Titlul II, Capitolul II, Art. 21, alin. 4, lit. p., suma redirectionata nu poate fi mai mare de 5 la mie din cifra de afaceri, iar platile trebuie facute pana la data de 31 decembrie.

Cheltuiala cu sponsorizarea nu este deductibila, dar poate genera un credit fiscal, care reduce impozitul de plata cu suma integrala a sponsorizarii oferite.

Sumele sau bunurile acordate de Sponsor peste limitele prevazute anterior, se reporteaza in urmatorii 7 ani consecutivi.

EȘTI PLĂTITOR DE IMPOZIT PE VENIT?

Începând cu anul 2018,  societățile comerciale plătitoare de impozit pe veniturile microîntreprinderilor pot efectua  sponsorizări  potrivit Legii sponsorizării,  pentru  susținerea entităților nonprofit care sunt furnizori de servicii sociale acreditați cu cel puțin un serviciu social licențiat. Acestia scad sumele aferente din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor până  la nivelul  valorii  reprezentând  20%  din impozitul pe venituri datorat pentru trimestrul în care au înregistrat cheltuielile respective.

Fundația CMU Regina Maria este furnizor de serviciu social licentiat cf licentei nr LF/0004473 eliberata de MMJS la data de 11.12.2017 (disponibila AICI sau pe http://www.mmuncii.ro)

CUM POTI TRIMITE SPONSORIZAREA?

Este simplu si nu implica niciun cost. 

Sponsorizarea de acest tip are ca beneficiu reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizarii, în conditiile legii – Legea 32/1994. Modalitatea de directionare este prin incheierea unui contract de sponsorizare intre companie si fundatie, cu valoarea sumei calculate

Pasul 1: Descarca AICI contractul de sponsorizare!

Pasul 2: Completeaza-l cu datele companiei si cu suma cu care doresti sa sustii Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria

Pasul 3: Trimite-l in format word sau scanat la adresa frm@fundatiareginamaria.ro.

Pasul 4: Ulterior, noi il tiparim in doua exemplare si ti-l vom trimite semnat si stampilat in original la adresa din contract.

DONEAZĂ INDIVIDUAL

Poti dona si individual prin bancă, folosind contul bancar de mai jos, sau poti dona accesând siteul fundației 

Cont IBAN: RO70RZBR0000060012785673 deschis la RAIFFEISEN BANK SA, agenția București.

Pentru informatii suplimentare, asteptam sa ne contactati:

Violeta Bell, Manager Fundraising – 0724 173 553

Cristiana Mateoiu, Director Executiv – 0747 074 078

Start typing and press Enter to search