Donează 20% din impozitul pe venit

Donează 20% din impozitul pe venit

Donează 20% din impozitul pe venit până pe 30 iunie!

Suntem cu toții fragili în fața sorții și indiferent unde ne aflăm astăzi, nu știm unde ne poate purta destinul. Oricare dintre noi poate trece oricând prin drame  neștiute de nimeni, prin adevărate lovituri ale sorții care ne pot trânti la pământ, oricât de puternici am fi, iar fără o susținere din partea familiei, a prietenilor, a celor care ne pot întinde o mână de ajutor, nu ne putem ridica.

Grijă pentru semenii noștri!

În București se estimează că trăiesc peste 6.000 de persoane fără adăpost, de cele mai multe ori ignorate, ocolite, într-o stare deplorabilă, în stradă sau într-un colț de clădire, de unde nu au fost încă alungate.

Tot în București se estimează, de asemenea, că trăiesc zeci de mii de persoane care nu au venituri constante și nu beneficiază de asigurările de sănătate și care sunt excluse social. Aceste persoane sunt reduse la stadiul de simplă supraviețuire, au devenit victime care nu mai pot și nu mai știu să beneficieze de ajutorul statului, iar societatea tinde să ignore o problemă pe care nu este pregătită să o rezolve.

Peste 2,700 dintre aceste persoane sunt pacienții noștri, oameni pe care o boală grea sau un mare necaz (concedieri, conflicte familiale, înșelătorii imobiliare, evacuări forțate și multe altele) i-a deturnat de la cursul firesc al vieții, au rămas în afara sistemului, fără asigurări medicale și astfel nu au acces la servicii medicale decât prin intermediul policlinicii sociale a fundației noastre. Pentru unii dintre ei este deja prea târziu, însă toți ceilalți pot fi încă ajutați pentru a nu pierde lupta cu viața.

Stiți probabil deja că, începând cu aprilie 2018, orice microîntreprindere, aplicând legea sponsorizării 32/1994, poate redirecționa până pe 30 Iunie 20% din impozitul pe venit datorat statului FĂRĂ COSTURI SUPLIMENTARE pentru companie. Mai multe detalii aici.

Această facilitate fiscală trimestrială vă ajută să salvați printr-o simplă semnătură pe contractul de sponsorizare pe care îl găsiți mai jos, cei 2.700 de pacienți sociali ai policlinicii noastre!

Mihai, pacient al Policlinicii Sociale Baba Novac:Am muncit o viață, până m-a lăsat piciorul. Dintr-odată am început să merg greu. Au urmat zile grele, cu amărăciune și dispreț din partea oamenilor. Nu m-a băgat nimeni în seamă când mergeam în spital. Se uitau ciudat la mine.
Am cerut de muncă peste tot, vreau să fac și curățenie în parc, însă răspunsul a fost același peste tot: nu mă angajează nimeni dacă nu pot să mă mișc repede. Ce pot să fac? Mă încred in Dumnezeu și caut mai departe. Acum locuiesc la un adăpost social și ajut cu tot ce pot. Le mulțumesc celor de acolo pentru că mi-au oferit un loc unde să dorm și să îmi duc zilele pe mai departe. Știu că zilele mele or să fie mai bune de când vin aici, la Policlinica Baba Novac și mă simt ajutat. Mă simt ca într-o familie. E un sentiment uitat de ceva timp…” 

De ce să donați cei 20% din impozitul pe venit Fundației Inovații Sociale Regina Maria? 

Oricare dintre noi poate trece oricând prin drame neștiute de nimeni, oricât de puternici am fi. Sănătatea nu este o garanție.

Fundația Inovații Sociale Regina Maria a dezvoltat singura policlinică socială, complet gratuită, pentru toți aceia ce nu își permit servicii medicale și medicamente.

Astăzi avem 2,700 de persoane înscrise la policlinica socială, care primesc servicii medicale și medicamentația necesară, complet gratuit, pentru a se putea ridica si merge mai departe.

Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră!

Costurile cu medicamentele, doctorii, consumabilele pentru a ajuta pacientii înscriși la noi sunt de aproximativ 45.000 Euro / lună. Pentru susținerea medicală gratuită a pacienților sociali, AVEM NEVOIE CA ȘI DUMNEAVOASTRĂ SĂ REDIRECȚIONAȚI GRATUIT CEI 20% DIN IMPOZITUL PE VENIT astfel ca împreună să putem ajuta în continuare.

Cum puteți redirecționa 20% din impozitul pe venit? 

Consultați materialul explicativ Ernst & Young aici.

  • Până în acest moment, contabilitatea știe, aproximativ, cât reprezintă impozitul dvs. pe trimestrul 2 pe venit datorat statului
  • Din acest impozit pe venit, 20% pot fi redirectionați către Fundația CMU Regina Maria, conform Legii Sponsorizării pe baza unui contract de sponsorizare semnat pana cel tarziu la sfarsitul trimestrului (30 iunie)
  • Această redirecționare se face simplu, completând și semnând contractul de sponsorizare până pe 30 Iunie, pe care îl veți trimite scanat pe adresa frm@fundatiareginamaria.ro și/sau fizic la adresa noastră: Strada Gârlei 88, sector 1, București în atenția Iris Ursea
  • Redirecționarea sumei se va face până pe 30 Iunie, pentru a fi deductibilă fiscal
  • Contractul va rămâne la dumneavoastră în contabilitate, ca justificare a directionarii a 20% din impozitul pe venit către Fundația Regina Maria.

Fundația noastra este furnizor de servicii sociale acreditat, găsiți aici acreditarea noastră.

CUM PUTEȚI TRIMITE SPONSORIZAREA?

Este simplu și nu implică niciun cost. 

Sponsorizarea de acest tip are ca beneficiu reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizării, în conditiile legii – Legea 32/1994. Modalitatea de directionare este prin încheierea unui contract de sponsorizare între companie și fundatie, cu valoarea sumei calculate.

Pasul 1: Descarcă de AICI contractul de sponsorizare!

Pasul 2: Completează-l cu datele companiei și cu suma cu care dorești sa susții Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Pasul 3: Trimite-l în format word sau scanat la adresa frm@fundatiareginamaria.ro.

Pasul 4: Ulterior, noi il tipărim în două exemplare și ți-l vom trimite semnat și ștampilat în original la adresa din contract.

DONEAZĂ INDIVIDUAL

Poți dona și individual prin bancă, folosind contul bancar de mai jos, sau poți dona accesând siteul fundației http://donatie.fundatiareginamaria.ro.

Cont IBAN: RO70RZBR0000060012785673 deschis la RAIFFEISEN BANK SA, agenția București.

Pentru informatii suplimentare, asteptam sa ne contactati:

Iris Ursea, Manager Fundraising – 0722209687

Cristiana Mateoiu, Director Executiv – 0747074078

Implica-te

Start typing and press Enter to search