Concert Caritabil de Crăciun cu Orchestra Medicilor

Concert Caritabil de Crăciun cu Orchestra Medicilor

Concert Caritabil de Craciun pentru copii ce au nevoie de educație și pentru pacienți care au nevoie de sănătate

Vineri, 7 decembrie, va avea loc a III-a ediție a Concertului de Sărbători pe care îl organizăm în parteneriat cu Teatrul Evreiesc de Stat. În acest an, vă invităm la un spectacol susținut de către Orchestra Medicilor.

Evenimentul este unul caritabil și ne bucurăm să avem alături de noi Orchestra Medicilor, suntem siguri că va fi o seară deosebită în spiritul sărbătorilor.

Toate fondurile obținute din vânzarea biletelor vor fi folosite în beneficiul pacienților sociali și al copiilor din cele două centre educaționale.

Oferiți un frumos cadou de Moș Nicolae partenerilor, angajaților și, în același timp, copiilor și pacienților Fundației Inovații Sociale Regina Maria !

Daca doriti sa deveniti partener al evenimentului, sa participati individual sau prin compania dumneavoastră, ne puteți contacta la frm@fundatiareginamaria.ro

Daca doriti sa participati la acest eveniment in  calitate de Partener sau ca si participant individual, va rugam sa ne scrieti la frm@fundatiareginamaria.ro

AGENDA EVENIMENTULUI:

18:00 -20:00

18.00: Cocktail dedicat Sponsorilor si Sustinatorilor evenimentului
19:00: Scurta prezentare a Fundatiei si cauzei
19:10: CONCERT

Programul Concertului:

Alfred Alessandrescu-Amurg de toamna
W.A.Mozart- Eine kleine Nachtmusik
Schroeder-     Eine kleine Lachmusik
Doru Popovici- Codex Caioni.

In cadrul cocktail-ului dedicat Sponsorilor si Sustinatorilor, dulciurile vor fi produse si oferite de catre copiii Centrului educational Hero-After School din Clinceni.

Orice oaspete doreste sa ofere un cadou de Craciun unui copil din centrele noastre educationale, il poate aduce in seara evenimentului si il poate lasa sub bradul din lobby.

Concert Caritabil de Crăciun cu Orchestra Medicilor

Sponsorii evenimentului

Start typing and press Enter to search